Hodnocení

ČÍST VÍCE

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  1. Vojtěch 16.9.2018

    Po týdnu nejde hodnotit jinak než plným počtem. Naštěstí nejde o klasický mainstream hotel, ale o přátelské až domácí prostředí. Nikdo z personálu za celou dobu pobytu neměl problém s čímkoliv poradit, cokoliv ukázat ani jakkoliv pomoct. Ceny v porovnání se službami lidové a každý si přijde na své. Univerzální Marcel dokáže obstarat snad i hezké počasí, Terezka okouzlí každého kdo přijde a Lukášovi historky z vojny zabaví nejednoho staršího posluchače. Určitě se rádi budeme vracet a nemáme jedinou výtku jak vůči personálu tak připravenosti celého resortu. Díky za krásné a určitě ne první léto v Chorvatsku!

    5
  2. Líbilo se nám. 14.9.2018

    Velice luxusni resort, oceňuji klid, pořádek a čistotu(pokoje, bazen, resort) vyborny kuchař Marcel kt.výtečně a z lehkostí zvláda jak českou tak chorvatskou kuchyni a sl.Tereza za barem je ochotná, rychlá a usměvavá. Skvělá káva, plzenske pivo, michané nápoje, jídlo. Co se tyče pokoju a komentáře níže…nám vše fungovalo, nadobí bylo, pokud by něco přecejen chybělo neřešil bych to, nemíním se na dovolene zabyvat prkotinama v podobě tablet do mycky(kt.jsem videl položene vedle mikrovlnky ale tech par příboru a 2 talire denne nebo obden jsem myl v dřezu je to hned) nebo tupým nožem… prip.bych pozadal obsluhu. Dveře od skříně se nam taky vyhakla, nasunul jsem je za 20sekund zpět. Klady prevyšuji tyto drobnosti. Voda v bazenu kazdy den paradně čista(ano, do bazénu chlor patři), sprchy na oplachnuti u bazenu(na min dovolene jinde jsem za toto platil vždy 5kuna) Resort umístěn nejblíže moři jak to jen jde…optimalni dovolena jak pro aktivni činnost(na ostrove je krásná cyklostezka-okruh cca 18km dlouhý vede i kolem kouzelné červené pláže, v okolí mnoho možnosti vyletu a zajimavých míst, castelina, NIN – věhlasné lečivé blato cca 7km od resortu, narodní park Krka, krásny a čistý Zadar atd.) tak pro odpocinek v podobe pouze leženi-plavani v bazenu ci v moři(ja to stridal nekolikrat za den), opalovani, piti vychlaz.pivka a drinku, cteni knižky, poslechu hudby, relaxace či odpocinku na padleboardu. ///už stop přeplněnym komerčním plazim nekde na makarske – za penize pujčovaní lehatek a hromadě lidi a hluku tam. Poloha resortu z ČR optimalni(nejede se tak daleko a dlouho jako treba prave na zminenou makarskou)

    5
  3. Eva 7.9.2018

    Krásné místo na odpočinek. Co se týče kuchyně, lepšího kuchaře jako Marcela neznám. Terezka za barem moc milá, usměvavá slečna, která svou práci bere zodpovědně. Lukáš, až na jeho “hloupé řeči”, které sem tam měl, byl celkem v pohodě. Když byla potřeba čistých lůžkovin, kybliku a hadry, nebyl problém. Ochotně jsme vše dostali. Za mě moc skvělá dovolená. Příští rok tam jedeme určitě znova.

    5
  4. Poděkování Milan Dostál 30.8.2018

    Děkujeme za krásnou dovolenou.
    Chceme poděkovat skvělému personálu (především Marcelovi a Terezce.) K nákupu jsme využili nabídky Slevomatu. Všem kteří chtějí krásnou dovolenou doporučujeme. Příští rok nashledanou.
    Milan,Lenka a Lukáš
    A čau Marčélo

    0
  5. Jana z Banskej Bystrice 22.8.2018

    V rezorte Vanesa sme boli druhý krát. Celý koncept má nesmierny potenciál, pretože je dobre navrhnutý a vyzerá naozaj nadštandardne. Je to uzavreté prostredie, kde sa pohybujú iba ubytovaní hostia, k dispozícii je bazén s lehátkami, bar, kuchár, detské ihrisko, telocvičňa a k moru je to pár krokov. Presne toto je to, čo nám vyhovuje oproti “štandardnému” ubytovaniu na súkromí. ALE. Viaceré veci v tomto luxusnom rezorte pôsobia, akoby nemali pána. Sú opotrebované, neudržiavané, nechané napospas osudu. Preliezky na detskom ihrisku sú celé hrdzavé, farba oprskaná.
    Voda v bazéne bola mútna, absolútne prechlórovaná, v očiach štípala ako kyselina.
    Telocvičňa v hroznom stave, všetko náčinie opotrebované, neudržiavané.
    Mali sme veľký a krásny apartmán LUX s obrovskou terasou. Naozaj skvelé ubytovanie. ALE. Chladnička takmer nechladila, mikrovlnka vôbec nehriala a umývačka neumývala. Polovica riadov bola vždy úplne špinavá a tú zaschnutú špinu som ledva umyla klasicky. Po 3 dňoch som ju prestala používať. Navyše sme nedostali žiadne tablety, používala som iba svoje prinesené.
    Skriňa u nás v spálni bola 2-dverová, posuvné dvere. Zjavne sa niečo pokazilo, tak dvere zvesili a zasunuli vedľa skrine. Tak sme to našli už pri príchode. Čiže skriňa bola celý čas napoly otvorená. Nikoho netrápilo, že to treba riešiť. Vo vedľajšej izbe sa dvere na skrini neustále zasekávali, 2x mi vypadli keď som chcela skriňu otvoriť alebo zavrieť.
    V kuchyni bol rozťahovací gauč ako dodatočné lôžko. Ako gauč sa nedal používať, lebo pri sadnutí naň sa automaticky vysúval spodok, akoby ste ho rozťahovali. Zrejme bola zlomená poistka, ktorá drží gauč zložený. Po rozložení sa síce nehýbal, ale v spodnej časti boli vylámané lamely na rošte, takže dcéra mala nohy prepadnuté v diere.
    Toto všetko mi kazilo celkový dojem a pohodu. A je mi to ľúto, pretože to miesto by mohlo byť úplne špičkové. Len sa o to treba starať.
    Personál bol milý, počasie skvelé, napriek všetkému sme si to užili. Len ja pri “luxusnom rezorte s nadštandardnými službami” očakávam, aby to, čo mi tam ponúkajú fungovalo.

    3
  6. od 30,7-6,8,2017 7.8.2017

    Dobrý den,prave jsme se vratili z dovolené v apartmanech Vanesa ,manželka slzy v očích vše super,děkujeme kuchařum,obsluze a majitelum za velmi nadhernou dovolenou právě strávenou u Vás,byli jsme moc nadšeni.
    Zdraví Radek a Dáša z Ostravy

    5
  7. Hazucha Zdeněk 27.6.2017

    Dobrý den, právě jsme se vrátili z dovolené v apartmánech Vanesa a musíme zde zaslat VELIKOU pochvalu celému personálu. Cokoliv jsme potřebovali,ihned nám splnili,poradili. Moře teplé, bazén průzračný,skvělý bar -obsluha Mira čochtan botas točil pívo skvěle míchal náupoje, výborná kuchyně – kuchař David s Bohumína, Recepce Marcel + Alex. Nemáme co vytknout!!! Děkujeme a v roce 2018 na viděnou Magda, Zdenál a Zdenda /Pepek/ Hazuchovi ze Znojma

    5
  8. Alena Sládková 12.6.2017

    Holky z katastru

    5
  9. Alena Sládková 12.6.2017

    Úžasná česká pohoda s hudbou EVROPY 2 a točenou plzní v kombinaci s velkým polským srdcem a chorvatským klidem. Super relax

    0
  10. Alena Sládková 12.6.2017

    Úžasná česká pohoda s hudbou EVROPY 2 a točenou plzní v kombinaci s velkým polským srdcem a chorvatským klidem. Super relax

    0
  11. rezervace 5.5.2017

    Děkujeme za velmi rychlé vyřízení naší rezervace, vše proběhlo k naší plné spokojenosti. Maximální informovanost ze strany recepce. Už teď se těšíme na pobyt u vás.
    Šenkýřovi

    5
  12. http://prazdninyvchorvatsku.cz/cs/hodnoceni/
    Poděkování 4.10.2016

    Dobrý den, v sobotu jsme se vrátili z dovolené v apartmánech Vanesa. Byli jsme velice spokojení, takže jsem se rozhodla poslat velikou pochvalu a velký dík, především Marcelovi, který je skvělý, velice ochotný a super kuchař !!
    Ubytování také velice pěkné, bazén bezvadný a k moři pár kroků. Moc se nám tam líbilo !!
    Zdravím Jana Brumlichová

    5
  13. Cvičení u moře 3.10.2016

    Ahoj ,
    vrátily jsme se z rezortu a již bychom chtěli zpět. Byly jsme parta 48 ženských z ASPV Mládí Olomouc a také ASPV Zdraví Štěpánov. V resortu jsme byly ubytovány již podruhé…. vše klaplo – jídlo , cvičení, výlety i počasí… Služby skvělé, personál nemá chybu… vše bez problémů, určitě díky Tobě Marceli…. Jen tak dál a za nás všechny přeji spoustu spokejených klientů, tak jako jsme byly my…..Jana Nováková

    0
  14. Dovolena 7.9.2016

    Omluva – zapomneli jsme se podepsat k předchozímu komentari – Crhonkovi @ spol.

    0
  15. Dovolena 7.9.2016

    O vikendu jsme se vratili z resortu Paradise na ostrove Vir,kde jsme stravili dovolenou s prateli (skupina 8 lidi) jiz druhym rokem.Lonsky pobyt nas nadchnul, proto jsme zde byli i letos, mame tedy co porovnavat. Pani recepcni ani Marcel se nezmenili a jsou stale skveli a ochotni vyjit vstric hostum ve vsech soudnych pozadavcich…na cast zde uvedenych “nedostatku” z minula jsme se jiz predpripravili – meli jsme s sebou nejake kuch.potreby, rucniky, osusky, uterky atd., ale to je normalni ve vsech apartmanech po Evrope – bud si dovezete nebo musite zaplatit. Na co jsme se vsak nepripravili bylo oproti minulemu letu ponekud podivne fungovani baru – v prubehu pobytu dosly nektere produkty jako treba kava…:( celkem nepochopitelne v provozu takového zarizeni. Hlavni “cernou” teckou naseho pobytu vsak bylo “zmizeni” lehatek na plazi behem noci z 1. na 2.9. “neznamym” pachatelem, ktere se az do naseho odjezdu 4.9. bohuzel nevratily…:( I pres tyto nedostatky se jiz tesime na pobyt pristi leto, protoze je na Viru nadherne a verime,ze se personal ze svých chyb pouci a bude poskytovat jen skvele sluzby ke spokojenosti svych hostu!!!

    0
  16. POCHVALA 19.7.2016

    Dobrý den, právě jsme se vrátili z dovolené v apartmánech Vanesa a musíme zde zaslat VELIKOU pochvalu celému personálu. Cokoliv jsme potřebovali,ihned nám splnili,poradili. Moře teplé, bazén průzračný,skvělý bar, výborná kuchyně. Nemáme co vytknout!!! Děkujeme a v roce 2017 na viděnou. Ingrid a Pavel Chaloupkovi

    0
  17. Dovolená Vir 12.7.2016

    V červnu jsme strávili týden v tomto resortu. Velká spokojenost prakticky se vším. Pěkné ubytování,bazén, hřiště,kousek od moře, točená Plzeň !!! a kofola. Personál přátelský a velmi ochotný. Myslím že se budeme rádi vracet a příště více využijeme všech možností které dovolená u Vás nabízí.
    Zdravíme a děkujeme.
    Radim Sloboda s rodinou.

    5
  18. POCHVALA 30.6.2016

    Včera jsem s rodinou přijel domu po týdenním pobytu u Vás v Resortu Vanesa ve Viru.
    Děkujeme za opravdu pohodové a naprosto vyhovující a dostačující zázemí.
    Perfektní personál, který byl stále k dispozici a také za vlídný přístup.
    Váš resort budu všude doporučovat – pro ideální dovolenou s dětmi.

    Mějte se fajn a věřím, že se k Vám zase vrátíme.
    S pozdravem a přáním pěkného dne.
    Michal Kadavý

    5
  19. Luxus v Chorvatsku nevídaný 29.6.2016

    Krásná a luxusní dovolená.
    Přímo u moře…jak říkal náš soused : ” z Plzně(pivínko) do moře 10metrů “, co si přát víc?!
    Domácí,usměvavá atmosféra,super kuchyně,skvělý barman.
    Už jsme si zarezervovali další rok a určitě se budeme pravidelně vracet.
    Děkuje,rodina Suchošů

    5
  20. Úžasné 16.1.2016

    Luxusní dovolená sehnaná díky štěstí na poslední chvíli. Není nic co by nám tu chybělo. Ubytování perfektní, personál výborný – díky Marceli, vyžití úžasné. Hlavně kousíček k moři. Jednou větou nejhezčí dovolená v Chorvatsku.

    5
  21. skvělá dovča 26.9.2015

    Skvělá dovča..krásně jsme si odpočinuli! Úžasná obsluha děkujeme Péťo a Marceli :-) Další místo kam se rádi budem vracet!

    5
  22. Supeeeer :-) 22.9.2015

    Super dovolená :-) Vše při ruce a blizoučko, rádi zase přijedeme :-)

    5
  23. Perfektní!! 7.9.2015

    Jedním slovem nejlepší dovolená! Nic nechybělo, vše na jedničku s hvězdičkou :) Česko-slovenský personál paráda, jen vodní volejbal s nimi nehrajte, neumějí prohrávat :D :D Chtěli jsme rezevrovat další rok a skoro vše obsazeno, to už mluví za vše… :) Takže ještě jednou PARÁDA! Někdy zase určitě příjedeme ( až bude volno :D )

    5
  24. Nejlepší 3.4.2015

    Nejlepší dovolená v Chorvatsku, naprosto perfektní služby, nádherný apartmán, personál naprosto na jedničku…tím zdravím Marcela :-) Každopádně doporučím dál a už se těším až navštívíme znova!!!Hodně čechů a ostatních procházelo kolem a hledělo ,hlavně ,když se točila Plzeň!

    5
  25. Jacek 5.3.2015

    No było super. Bardzo miły kierownik ośrodka…:-)

    5
  26. Krásná dovolená :-) 4.3.2015

    Mohu jen doporučit. Skvělý personál,úžasné ubytování, misto…atd. :-) ;-)

    0
  27. Nej 4.2.2015

    Prostě nejlepší
    Super lidi, nejlepší prostředí prostě NEJ.

    5
  28. Luxusní dovolená… 26.1.2015

    Nejlepší dovolená v Chorvatsku!!! Překrásné místo, moře, ubytování, luxusní služby. S ničím nebyl problém, což je v Chorvatsku většinou se vším:-) Nejlepší místo pro děti, nemají čas se ani chvíli nudit!!! Skvělá obsluha, která Vás obslouží přímo u bazénu. A nakládaný hermelín a k tomu čepovaná plzeň byl gastronomický zážitek a taky hamburger a parma by Marcel:-) Nemůžu snad ani nic vytknout!!! Velké díky patří personálu, protože je to vždycky o lidech:-) GREGOROVI

    0
  29. Doporučuju 5.1.2015

    Super dovča, doporučuju všem! a skvělí lidi, rodinná atmosféra, co více si přát! Zrovna Vás doporučuju známé, tak jsem zavítala na strányk to sem napsat veřejně :)

    5
  30. Lepší holky 7.11.2014

    Je to tam krásné jen by to chtělo nějaké krásné barmanky v plavkách

    4
  31. Polecam !
    Sandra 4.11.2014

    The best !! :D

    5
  32. Paradise resort Vanesa 5.10.2014

    Krasna dovolena ,luxusni resort…Prijemna obsluha…vyborne jidlo,ceske pivo :-) .Super podminky pro rodiny s detma.Byla jsem moc spokojena.Rada se tam vratim.

    5
  33. hodnocení
    Jana Kožuszniková 26.9.2014

    Není co dodat luxus a jiný už nechceme,proto? Proto jsme si hned rezervovali příští rok. Doporučuji

    5
  34. Rebeka Pourova 24.9.2014

    Super dovolena !!!!!!

    5
  35. Luxusss✌️
    Jana 23.9.2014

    My byli jiz po druhe, a vracime se pristi leto znovu… Vse co clovek potrebuje i s detma tam proste je!!!!…hezke, ciste, prijemny majitel i lide;))

    5
  36. nejlepší
    Sára 23.9.2014

    nejlepsi dovolena kde jsem byla!! Nedá se nic vytknout! :)

    5
  37. Naprosto užasne
    Věra Čejkova 23.9.2014

    Uzasne misto,vyborna komunikace s personalem.Cistota a vstricnost…velka spokojenost.

    5
  38. fantasy
    Peter and company 22.9.2014

    Super ubytovanie ´ vybavenie apartmanov na urovni ´ wifi bomba ´ klimatizacia taktiez. Velka vyhoda more hned pri resorte ´ v areali bazen s barom(ktory sme vyuzili dostatocne). Super personal na cele s Marcelom a taktiez dievcence v bare ´ vzdy usmiate a ochotne…. Zatial najlepsia dovolenka na Jadrane a o rok sme tu opat…. Uz sa tesime
    Maximalna spokojnost

    5
  39. Zaručeně nejlepší resort na ostrově
    David a Lucie 22.9.2014

    Velice moderní resort(na pokoji klimatizace, kuchynka, tv s cz programy, wifi) krásné koupelny. Bezpečné parkování u resortu. Hlavní výhodou pro nas bylo moře hned u resortu(blíže už to nejde :-) Nádherný výhled z pokoje-terasy, svěží vánek od moře, bazen, vždy výborně zásobeny bar, lahodná káva a vždy skvěle vychlazená plzen s velmi příjemnou obsluhou(barmanky, provozní) a hlavně cenou. Kuchyn na jedničku s velmi slušnými cenami! Suroviny čerstvé, jídlo poctivé a rychle udělané. Možnost zapujčení vodního skutru, jetovatoru a kol. Na kolech jsme projeli s přítelkyni cely ostrov(doporučuji výborné cyklo stezky-kvalitní povrch) + výlety do NIN a okolí.
    Líbilo se nám i večerní grilování(grily k dispozici), šipky, fotbálek prostě vše. Stihli jsme tam toho opravdu hodně a zárověn si i dobře odpočinuli. V r.2015 jedeme určitě zase. Resort je opravdu luxusni, byli jsme svědky že si jej několikrát fotili i samotní procházející chorvati.

    5
  40. nejlepsii!!
    petra illichmannova 22.9.2014

    100% spokojenost!!

    5
  41. Brigita Pitrová 22.9.2014
    5
  42. Delo resort !!!!
    Barbora a rodina 22.9.2014

    Byli jsme poprvé a za rok jedem zase!!!!!!!!!!! vše perfektní !!!!!!!

    0
  43. Naše nejlepší dovolená
    Káča s rodinou 22.9.2014

    maximální spokojenost úplně se vším-přístup, ubytování, jídlo, hřiště, bazén…příští rok nás tam máte znovu a na delší dobu :-D

    5
  44. Nejlepší dovolená v Chorvatsku!!! 17.9.2014

    Byly jsme u Vás poprvé, ale určitě ne naposledy, parádní dovolená, příjemný personál, lidské ceny, výborné jídlo (i když to se chválit nemá :o) ) Nechybělo tam snad vůbec nic (až na ty jídelní židličky :o)) ), ale zvládly jsme to bez nich úplně v pohodě. Celá naše posádka chválí a zdraví!!

    Zuzka a spol

    5
  45. skvele!!!
    Slovan Bratislava 31.8.2014

    Skvely pomer value for money. Perfektny resort, vyborne sluzby, dokonaly service aj pre deti. Personal na cele s Marcelom uplne ze najviac. Ak znova na Jadran, tak jedine sem. O rok dovidenia. Dakujeme :))

    5
  46. Luxus !
    Richard 27.8.2014

    Moc se nám u Vás líbilo. Přijedem zase a už po třetí…:-)

    5
  47. Super
    Petra 26.8.2014

    Moc se nám u vás líbilo, určitě zase někdy přijedeme!

    5